DSC_0209.jpg

PATROCINADORS

Després d'una sessió d'esport és el moment de degustar un deliciós brunch el qual elaborem en el moment per garantir que tots els aliments conservin els seus beneficis i propietats nutricionals. Un menú diferent per a cada esdeveniment pensat per a tots els gustos, dietes, intoleràncies i al·lèrgies. Tots els productes són aportats pels nostres patrocinadors, empreses que volen formar part del projecte i la forma ideal de fer-ho és ajudant-nos a poder preparar un esmorzar deliciós. Torrades salades i dolces, iogurt amb toppings, fruits secs, pots de fruita, hummus amb crudités, pastissos casolans, llets vegetals i molt més.

horizontales%20fb%20gironamentsana3_edited.jpg
horizontales fb gironamentsana14_edited.jpg
ARBU CURADOS

Una empresa familiar que neix de la inquietud de crear un pernil salat d'altíssima qualitat. Una autèntica joia gastronòmics que aconsegueix impressionar a tots els paladars. Ideal per elaborar torrades delicioses combinades amb tomata, ceba caramel·litzada, entre d'altres.

BE NUTS

Candela y Patricia són las fundadores de BeNuts, una marca que potencia l'elaboració de productes bàsics i realment sans per a una alimentació equilibrada, sostenible i que compleixi amb tots els requisits nutricionals que buscaven en llegir una etiqueta. Les seves cremes i granoles són ideals.

 
nectina.jpeg
horizontales fb gironamentsana8_edited.jpg
DSC_0130.jpg
BEST FRUIT
ARGELAGUER

La nostra fruiteria de confiança, sempre aportant fruita i verdura del temps, qualitat i al punt per crear magnífiques receptes. Pots o pinxos de fruita, crudités de verdures i moltes opciones més.

nectina.jpeg
NECTINA

Una empresa dedicada a convertir els millors fruits secs del mercat en nutritives begudes vegetals i cremes. Disposa d'una àmplia varietat de productes, una per a tots els gustos. 

DSC_0258.jpg
DSC_0191.jpg
frit.jpeg
FRIT RAVICH

¡Snacks saludables! Gràcies a Frit Ravich podem gaudir de fruits secs per recuperar les energies desprès d'una classe intensa d'esport. 

DSC_0258.jpg
XOCOLATES TORRAS

Diuen que la xocolata aporta felicitat i sigui veritat o no, les xocolates de Torras són una verdadera delícia. Disposen de moltes varietats, amb tot tipus de sabors: oli d'oliva i sal, avellanes, ametlles, etc.

DSC_0252.jpg
DSC_0196.jpg
horizontales%20fb%20gironamentsana6_edit
SANT ANIOL

L'aigua és essencial per hidratar-se després d'una intensa classe d'esport. I gràcies a Sant Aniol podem garantir oferir una aigua saludable i rica en vitamines.

DSC_0252.jpg
NANA BIOSUPERMERCAT

El nostre supermercat per excel·lència: ecològic i amb productes excel·lents. Les seves torrades són perfectes pel nostre esmorzar així com el deliciós hummus. 

DSC_0346.jpg
horizontales%20fb%20gironamentsana5_edited.jpg
Brunch.5.jpg
LLAGURT

La combinació de iogurt gelat i deliciosos toppings és el combo perfecte. Ideal per complementar els nostres esmorzars. 

SQUADRA PIZZA

Laboratori de pizzes, amb una carta on combinem les clàssiques de sempre, amb receptes trencadores i suggerents. Un passada!

DSC_0245.jpg
verticales fb gironamentsana59.jpg
DSC_0245.jpg
LIDEROU

Des dels peus de la Mare de Déu del Mont, a la província de Girona, Liderou produeix i distribueix ous de máxima frescor i qualitat els 365 dies de l'any.

LOVE BEAUTY
PLANET

Una empresa dedicada a no danyar el medi ambient. Així, tots els seus productes són vegans i a la vegada magnífics!