press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
Brunch 

Després d'una intensa classe esportiva és moment de degustar un deliciós brunch. Sempre es prepara a última hora per a garantir que els ingredients conserven al màxim les seves propietats nutricionals. Els productes són aportats pels nostres patrocinadors, els quals ens garanteixen productes de proximitat, qualitat i nutritius.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
Activitats físiques

Els nostres esdeveniments comencen sempre amb una classe esportiva de tota mena. Abracem moltes modalitats: pilates, ioga, body combat, body pump... D'aquesta manera aconseguim que pugui assistir tota classe de públic. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
Xerrades temàtiques

Finalment, els nostres esdeveniments acaben amb una xerrada o taller de diverses temàtiques impartides per professionals. Aspectes esportius, trucs nutricionals, tallers de mindfulness i molt més. Estem obertes a qualsevol suggeriment o dubte per tal de poder diversificar al màxim les xerrades i abraçar molts temes. 

DSC_0209.jpg

DESCOBREIX MENTSANA

EQUIP

1.png
LAURA COLL

Cofundadora de GironaMentSana.

Licenciada en Administració i Direcció D'empreses per la UPF, màster en Direcció Financera d'empreses, auditora i directora d'estratègia de la startup Impress.

Preferir els productes locals i regionals pel propi consum és fomentar una vida saludable sostenible, que abarca l'economia, el medi ambient i salut. Amb els nostres esdeveniments volem apropar a la societat aquest estil de vida.

2.png
MARIA GARCÍA

Cofundadora de GironaMentSana.

Estudiant d'Enginyeria de Disseny Industrial i Disseny de Producte, cofundadora de Memento Events i fotògrafa amateur.

L'esport ha sigut i és un pilar a les nostres vides i en conseqüència, ho és també als nostres esdeveniments. Creiem en l'esport no només com un àmbit de la vida per dominar i controlar el nostre cos sinó també per a alliberar i disciplinar la ment.

3.png
MIREIA NOGUER

Cofundadora de GironaMentSana.

Licenciada en Dret i Periodisme per la UPF, cofundadora de Memento Events, community manager de Enlagloria Salad House, redactora de El Mueble i community manager de MAAR Perfums.


Portar una vida saludable va molt més enllà de fer esport diàriament. Implica saber-se a escoltar a un mateix, practicar esport, portar una dieta saludable i donar-se aquells moments personals. Des de Girona pretenem impulsar aquest missatge. 

do what makes you feel good: mind, body and soul.